• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  30.12.2019

Upriličen prijem za predstavnike Policijske stanice, Doma zdravlja i Profesionalne vatrogasne jedinice

 

Danas je načelnik općine Mirsad Mahmutagić upriličio prijem za  uposlenike Policijske stanice Maglaj, Doma zdravlja Maglaj i Profesionalne vatrogasne jedinice, a koji će u novogodišnjoj večeri biti na dežurstvu.

"Hvala što ste odvojili vrijeme. Za kraj sam ostavio ove Službe koje će biti aktivne za praznike.  Ovo je prilika da vam se zahvalim na saradnji i da nastavimo ovakvu saradnju i iduće godine. Iskoristit ću priliku da vama i vašim porodicama čestitam Novu godinu i poželim sve najbolje", istakao je načelnik Mahmutagić.

"Ja se prije svega želim zahvaliti Vama na prijemu. Mi nastavljamo sa svim našim aktivnostima uz Vašu saradnju naravno i vjerujem da će saradnja biti ista i naredne godine uz obostrano zadovoljstvo", kazao je Alen Mušić, komandir Policijske stanice Maglaj.

"Hvala načelniče na podršci i na razumijevanju. Saradnja je korektna i poštena, a mi ćemo se truditi i iduće godine da budemo bolji. Hvala na pozivu, ovo je mali gest od Vas, al nama puno znači", kazao je Arif Mujkanović, pripadnik PVJ Maglaj.