• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  11.06.2018

Poziv za sudjelovanje na sajmu poljoprivrednih proizvoda „Dani maline i meda Žepče 2018.“ 12.-14.07.2018. godine

 

Inspirirani dosadašnjim interesom građana Žepče i šire za željom da se bolje i kvalitetnije upoznaju s domaćom proizvodnjom i proizvođačima iz okruženja, Razvojna agencija Žepče ( RAŽ ) organizira ove godine 3. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda Žepče 2018“.

Generalni pokrovitelj je općina Žepče i Općinski načelnik Mato Zovko. Podršku sajmu pruža Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Zeničko-dobojskog kantona.

Sajamska manifestacija planirana je u subotu, 14.07.2018. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Mogućnost izlaganja na sajmu imaju svi sektori poljoprivrede, a očekujemo i veliki broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i goste iz Hrvatske i Srbije, predstavnike donatora, međunarodnoh organizacija i ministarstava.

Kotizacija na sajmu se ne plaća. Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje ( moguća rezervacija više od jednog štanda ), osvježenje i hrana, kao i brojne nagrade i iznenađenje.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na manifestaciji kao izlagači. Molimo da svoj interes iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE . Vašu prijavu možete poslati putem e-maila na : razepce@gmail.com ili nas kontaktirati na tel: 032 880 273.

 

Rok za prijavu je petak 29.06.2018. godine. Kontakt osoba: Marijana Zovko.

Iskreno se radujemo Vašem dolasku i zajedničkom druženju.