• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  28.08.2017

Poziv za učešće na B2B poslovnim susretima - PROJEKAT RAZVOJA TRŽIŠNE POLJOPRIVREDE - FARMA II

U okviru aktivnosti AgMENTOR centar podrške, koja se realizuje u sklopu USAID/Sweden Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II – FARMA II, implementatori aktivnosti za regiju Centralna BiH Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana ''NEŠTO VIŠE'' (REZ i UGNV), organizuju B2B poslovne susrete za firme iz agrobiznisa i sektora u vezi sa agrobiznisom.

 

Pozivamo Vas na poslovne susrete (B2B) gdje ćete imati priliku susresti se sa firmama koje posluju unutar agrobiznisa, obavljaju određene aktivnosti u vezi sa agrobiznisom, kao i firmama iz drugih sektora (osiguranja, banke, IT komanije), s ciljem identifikacije poslovnih solucija za određene probleme, te ostvarivanje poslovne saradnje. Cilj poslovnih susreta (B2B) jeste unapređenje agrobiznisa u Bosni i Hercegovini kroz poslovno uvezivanje firmi.

 

Imajući u vidu sve navedeno, obavještavamo Vas i pozivamo da prisustvujete B2B poslovnim susretima, koji se organizuju u okviru aktivnosti AgMENTOR centar podrške, USAID/Sweden Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II – FARMA II.

 

Poslovni susreti su besplatni za sve učesnike i održat će se:

 7. septembra/rujna 2017. godine (četvrtak) sa početkom u 10:30 sati u Zenici, REZ Agencija, Štrasmajerova 11

 

Vaše učešće potvrdite najkasnije do 29. avgusta/kolovoza 2017.godine putem e-mail-a adnang@rez.ba i/ili mirza@rez.ba ili putem telefona: 032 462 161; kontakt osobe Adnan Gazija i Mirza Begović.