• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  27.06.2017

POZIV ZA UČEŠĆE NA “BOOT KAMPU ZA MLADE LIDERE/ICE”

Ukoliko imate između 16 i 25 godina, dolazite iz Doboja, Maglaja, Usore i Doboj Juga/Doboj Istoka i želite da naučite nešto više o liderstvu i fotografiji onda je Boot kamp za mlade lidere/ce pravo mjesto za vas!

Helsinški parlament građana Banja Luka u sklopu projekta “Foto glasovi za mir“ organizuje “Boot kamp za mlade lidere/ice“ koji će se održati od 22. do 27. jula na planini Ozren (kamp ''Baza ParaGhost). Kamp će obuhvatiti radionice na temu liderstva, komuniciranja, pomirenja, stereotipa i predrasuda. U sklopu projekta predviđene su i radionice fotografije, a nakon kampa planirana je i izložba fotografija na temu održivog mira koja će biti održana u sredinama iz koji dolaze učesnici kampa.

Posebno se podstiču oni koju su nadareni i zainteresovani za fotografiju da se prijave na ovaj kamp. Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Zbog ograničenog broja mjesta molim da prijave pošaljete najkasnije do 10. jula na smarkovic@hcabl.org.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, email adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta. Za maloljetna lica potrebno je dostaviti i saglasnost roditelja o učešću u kampu! (u prilogu poziva)

Više informacija potražite na: hcabl.org