• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  24.11.2019

Dan otvorenih vrata

U cilju unaprjeđenja  komunikacije između općinske administracije i  privrednika odnosno posredovanju u kontaktima privrednika sa predstavnicima drugih institucija na lokalnom nivou i višim nivoima vlasti, relevantnih za poslovanje privrednih subjekata, unapređenje konkurentnosti MSP i preduzetnika, rješavanje njihovih problema i otklanjanje administrativnih i drugih prepreka za njihovo poslovanje Općina Maglaj  je uspostavila dodatni vid komuniciranja kroz „Dan otvorenih vrata“ koji treba da omoguće direktnu komunikaciju i saradnju.

„Dan otvorenih vrata“ Općine Maglaj ima zadatak da poboljša i unaprijedi komunikaciju između privrednika i općinske administracije, da detektuje osnovne probleme sa kojima se privrednici susreću, te da se detektovani problemi sistemski rješavaju u saradnji sa službama Općine i ostalim nadležnim organima. "Dan otvorenih vrata" će se održati u četvrtak, 28. novembra 2019. godine, od 10:00 – 12:00 sati u zgradi Općine Maglaj, sala Načelnika općine.

Prijave za zainteresirane privrednike se primaju na telefon 032 465 821 odnosno 032 465 823.

Dan otvorenih vrata za privrednike će se organizovati kao redovna aktivnost, koji će biti u prilici da sa načelnikom općine, zajedno sa predstavnicima resornih službi, razgovaraju o pitanjima od važnosti za rast i razvoj  poslovanja.

Informacije o održavanju Dana otvorenih vrata i pozivi  će se redovno objavljivati na zvaničnoj web stranici Općine Maglaj, www.maglaj.ba.