• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  26.03.2018

U utorak objava Oglasa za dodjelu podsticaja samozapošljavanja/upošljavanja pripadnika branilačke populacije u Zeničko-dobojskom kantonu

 

Obavještavamo pripadnike braniteljske populacije sa prebivalištem na području općine Maglaj, kao i povratnike u Republiku Srpsku koji ostvaruju osnovna prava iz branilačko-inavlidske zaštite u Općini Maglaj i koji su na evidenciji nadležnog organa za vojne evidencije u Općini Maglaj, da će 27.03.2018. (utorak) godine biti objavljen Oglas za dodjelu podsticaja samozapošljavanja pripadnika branilačke populacije u Zeničko-dobojskom kantonu kao i Oglas za dodjelu podsticaja upošljavanja braniteljske populacije u Zeničko-dobojskom kantonu od strane Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona.

Prijave na Oglas se mogu izvršiti zaključno sa 15.04.2018. godine.

Obrazac prijave na Javni poziv i izjavu, koja se prilaže uz prijavu, zainteresovani pripadnici branilačke populacije mogu preuzeti na šalteru broj 1. Općine Maglaj.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Službi za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti na šalteru broj1.