• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  16.12.2016

POZIV NA INFORMATIVNU SESIJU

Ovim putem obavještavamo zainteresovane privredne subjekte da će se informativna sesija u sklopu "Poziva malim i srednjim preduzećima za iskazivanje interesa za podrškom na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuke za potrebnu radnu snagu u 2017. godini" održati u ponedjeljak 19.12.2016. godine, u hotelu Park u Doboju u terminu od 17.00-19.00 sati.

Ovaj poziv za iskazivanja interesa će omogućiti svim zainteresovanim malim i srednjim preduzećima (MSP) sa područja partnerskih jedinica lokalne samouprave u Projektu UNDP - LIR, koji djeluju u prioritetnim sektorima (obrada drveta, obrada metala i obrada tekstila) i odabranim lancima vrijednosti da rade zajedno sa Projektom, kako bi realizirali programe obuke radne snage i investicije usmjerene ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, a u cilju podizanja konkurentnosti MSP.

Potencijalnim aplikantima će biti predstavljen javni poziv, uslovi za apliciranje i pružene ostale relevatne informacije.

Poziv je dostupan: OVDJE

Pozivamo što veći broj firmi (u prioritetnim sektorima: obrada drveta, obrada metala i obrada tekstila) potencijalnih aplikanata sa područja Maglaja da se odazovu informativnoj sesiji.