• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  11.11.2016

Općinski načelnik ugostio delegaciju Natron-Hayata

Mirsad Mahmutagić načelnik općine Maglaj sa svojim saradnicima je ugostio generalnog direktora 'Natron-Hayata' Mehmet Eray Nasoza, te izvršne direktore Mirka Stanića, Azemu Mulasmajić i Muhameda Zahirovića. Poželjeli su načelniku dobrodošlicu i ugodan početak na novom radnom mjestu, za koje su sigurni da će opravdati i s lakoćom obavljati sve što predstoji.

"Zahvalan sam na posjeti i izuzetno mi je zadovoljstvo što ste ovdje. Ja 'Natron-Hayat' nosim u srcu i puno toga sam naučio kada sam bio dio tog kolektiva. Obzirom da niko od uposlenika nije otišao na to 'nepopularno' čekanje, pokazatelj je kakva je u suštini ta firma. U ime građana Maglaja hvala Vam na tome. Spreman sam potvrditi našu odličnu saradnju, oformiti tim koji će raditi na projektima sa tačnim ciljevima i određenim rokovima, kako bi što prije krenuli u realizaciju", ističe Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić.

Generalni direktor 'Natron Hayata', Mehmet Eray Nasoz naglašava da on zaista vjeruje u ljude iz Maglaja, prije svega njihov kvalitet, a dokaz je da su upravo tri izvršna direktora iz ovog grada.

"'Natron-Hayat' i Općina Maglaj su kao prst i nokat, ne mogu jedno bez drugog. Želimo Vam puno,puno uspjeha i molim Boga da Vam da snage i zdravlja da obavite sve ono što se od Vas očekuje. Prošli smo kroz jako težak period, ali sam sretan što se zajednički borimo da to prebrodimo", rekao je generalni direktor Mehmet Eray Nasoz.

U planu je mnogo projekata koje će udruženim snagama Općinski načelnik sa svojim saradnicima i 'Natron-Hayat' u budućem periodu realizovati, te doprinijeti samom razvoju općine.