• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  02.11.2016

"PINOKIO" – fantastično mjesto sa puno ukusne hrane

Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, gdje su radili u poprilično teškim uvjetima i sa nepristupačnim platama, doprinijelo je ideji da započnu samostalan posao. Nihad ( Troka ) i Amela Mulić su primjer kako se zaista od sopstvene ušteđevine, poznavajući pravila ovog posla može razviti odličan biznis.

Krenuli su 2012. godine sa radom i planirali mali fast-food, a danas uz sebe imaju još dva radnika i proširen posao, koji dostavom pokriva građane i sva preduzeća u Maglaju.

"Pinokio" je postao prepoznatljiv u našem gradu po spektru kvalitetne hrane koja svakom posjetiocu pri izlasku izmami širok osmijeh, jer ono što je pojeo ima posebnu aromu. Sendvič u raznim varijantama, ukusni ćevapi, posebno napravljeni fileti, dobar hamburger, kreativne i privlačne plate samo su jedne od mogućnosti ideje za ukusan obrok.

"Dovoljno je pogledati gosta pri izlasku i njegovo zadovoljstvo na licu da znam da smo napravili pravu stvar. Svim nezaposlenim ili onima koji su nezadovoljni radom u nekoj firmi toplo preporučujem da krenu u samostalni posao. Tu sam za sve savjete, podršku i pitanja. Mogu mi se slobodno obratiti i ja ću rado pomoći. Nemojte gubiti nadu. Možda baš taj prvi korak bude odlučujući za budućnost", ističe Nihad Mulić, kojeg Maglajlije najbolje poznaju po nadimku Troka.

Za sve one koji nisu sigurni gdje bi se počastili za doručak, ručak ili večeru, laganim koracima ka fast-food "Pinokio" koji se nalazi u ulici Aleja Ljiljana i uposlenici zajedno sa vlasnicima će Vas dočekati puni pozitivne energije i neodoljive hrane.