• Viteška ulica br. 4
  • Maglaj 74250 | BA

NOVOSTI

Press Općina Maglaj  /  06.10.2016

GRANTOVI: Poboljšanje konkurentnosti kroz dodavanje vrijednosti u sektoru voća i povrća

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za poboljšanje konkurentnosti kroz dodavanje vrijednosti u sektoru voća i povrća, te na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.

Zainteresovane organizacije legalno registrovane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine paket Javnog poziva mogu preuzeti na LINK

Detaljne informacije i obrasce možete preuzeti ovdje:

-Download
-Download
-Download
-Download
-Download
-Download

Zahtjevi moraju biti dostavljeni elektronski, putem e-mail adrese grants@farmabih.ba i u štampanoj formi u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta (Sarajevo, Tuzla, Banja Luka ili Mostar), ne kasnije od 16:00 sati, na dan 19. oktobra, 2016. godine. Aplikanti treba da prate uputstva za apliciranje predstavljena u RFA dokumentu.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativni sastanak u Sarajevu 6. oktobra 2016. godine u 14:00 sati (UNITIC poslovni centar, amfiteatar mezanin, Fra Anđela Zvizdovića 1), na kojem će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Napominjemo da poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače (fizička lica).

Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e-mail adrese grants@farmabih.ba ili na stranici projekta. Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.